استاندار چهارمحال و بختیاری:

تمامی طرحها باید با اقتصاد مقاومتی همسو باشد

تمامی طرحها باید با اقتصاد مقاومتی همسو باشد سیب پال: شهركرد- استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تمامی طرحهای دستگاههای اجرایی استان باید با اقتصاد مقاومتی همسو باشد.


به گزارش سیب پال به نقل از ایرنا، اقبال عباسی شامگاه چهارشنبه در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری تصریح كرد: امسال تمامی فرمانداران و مدیران كل استان موظفند 4 مبحث در رابطه با تعداد طرح های اقتصاد مقاومتی، اشتغالزایی، تسهیلات مورد نیاز و میزان مشاركت را با محوریت پشتیبانی از كالای ایرانی اجرایی كنند.
وی خاطرنشان كرد: برنامه سه ساله دولت برای نوسازی 140 هزار دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین با عمر بالای 20 سال ناوگان حمل و نقل عمومی كشور اقدام مهمی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است.
وی خاطرنشان كرد: در این طرح 50 درصد هزینه خودروهای جدید را دولت می پردازد و تامین مابقی آن با استفاده از 20 درصد آورده متقاضی و پرداخت تسهیلات بانكی محقق می گردد.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار نمود: پشتیبانی از كالای ایرانی در مراحل مختلف تولید تا فروش باید مورد توجه جدی مسئولان دستگاه های اجرایی در سطح باشد.
وی اظهار داشت: پشتیبانی از مراحل مختلف سرمایه گذاری در بخش های مختلف نقش مهمی در 'حمایت از كالای ایرانی' دارد.
عباسی تصریح كرد: تمامی دستگاه های اجرایی چهارمحال و بختیاری موظفند علاوه بر 'حمایت از كالای ایرانی' نسبت به تهیه نیازهای خود از محصولات تولید درون استان اقدام نمایند.
وی اضافه كرد: نباید به هیچ بهانه ای از خرید محصولات تولید درون استان گذر كرد و در صورت كوتاهی با مدیر خاطی به شدت برخورد می گردد.
استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان كرد: پشتیبانی از بخش خصوصی، احیای واحدهای تولیدی تعطیل، به ظرفیت كامل رساندن كارخنجات نیمه فعال تولید رونق اقتصادی، تسهیل و رفع موانع تولید مورد توجه مسئولان دستگاه های اجرایی مرتبط در استان باشد.
وی خاطرنشان كرد: 'حمایت از كالای ایرانی'، خرید محصولات تولید درون استان، جذب به موقع اعتبارت و تسریع در روند واگذاری پروژه های دولتی به بخش خصوصی در ارزیابی عملكرد امسال مدیران كل دستگاه های اجرایی چهارمحال و بختیاری لحاظ می گردد.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح كرد: پشتیبانی از شركت های دانش بنیان در سال 'حمایت از كالای ایرانی' مورد توجه باشد.
وی اضافه كرد: تجاری سازی محصول تولیدی شركت های دانش بنیان و بازاریابی برای این تولیدات در دستور كار مسئولان مرتبط قرار گیرد.
عباسی در بخش دیگری از سخنان خود به افزایش 206 درصدی ضریب اسكان مسافران ورودی به چهارمحال و بختیاری در نوروز امسال اشاره و اظهار نمود: باید مكان های دولتی بدون استفاده در مناطق روستایی استان شناسایی و نسبت به طراحی اقامتگاه های گردشگری در آنان با همكاری بخش خصوصی اقدام گردد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری هم اظهار داشت: توسعه باغات دیم، تصویب طرح جامع گردشگری استان، اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوان داری، آبزی پروری و پرورش ماهی در قفس، تكمیل طرح های نیمه تمام دارای افزون بر 60 درصد پیشرفت فیزیكی، بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی راكد، به ظرفیت كامل رساندن كارخانجات نیمه فعال و گسترش بنگاه های اقتصادی زودبازده از مهمترین برنامه های اقتصاد مقاومتی استان در سال های 1396 و 1397 است.
حبیب الله وفایی خاطرنشان كرد: توسعه معادن، دستیابی به فروش بازارهای داخلی و خارجی، تولید ظرفیت هتلینگ، طراحی الگوی رسانه ای، طرح مشترك گفتمان رسانه ای، استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، اجرای طرح تولید پوشاك، تولید بنامه های اشتغال فراگیر، روستائیان و مشاغل خانگی از دیگ برنامه های امسال و سال قبل اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری است.
معاون توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری هم اظهار داشت: 'حمایت از كالای ایرانی' با تاكید بر خرید تولیدات درون استان جزو برنامه های اولویت دار مسئولان امسال است.
علیرضا شجاعی اظهار نمود: تثبیت اشتغال موجود، تولید اشتغال جدید و افزایش درآمد سرانه خانوارها در دستوركار مسئولان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
وی خاطرنشان كرد: برنامه دستگاه های اجرایی چهارمحال و بختیاری در جهت 'حمایت از كالای ایرانی' با تاكید بر محصولات تولید درون استان تهیه، جمع بندی و از جانب استاندار ابلاغ می گردد.
شجاعی تصریح كرد: جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی به منظور سرمایه گذاری در بخش های مختلف چهارمحال و بختیاری و ورود به بازارهای خارج از كشور جزو برنامه های اولویت دار این استان امسال است.
معاون توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان كرد: سال قبل 5 هزار و 800 میلیارد ریال تسهیلات به بنگاه های زودبازده استان پرداخت گردید.
شجاعی اظهار نمود: سال قبل نرخ بیكاری چهارمحال و بختیاری از 22 به 18 درصد كاهش پیدا كرد اما همچنان سهم استان از بیكاری كشور بسیار بالاست.
وی اظهار داشت: امسال برپایه پیش بینی های شده به منظور اجرای برنامه های اقتصادی و اشتغالزایی حداقل 3درصد دیگر از سهم بیكاری چهارمحال و بختیاری كم می گردد.
به گزارش سیب پال به نقل از ایرنا، نرخ آمار بیكاری در چهارمحال و بختیاری نشان داد كه سال قبل این استان در رتبه های بالا استانهای بیكار قرار داشت.
7362/2097


1397/01/24
15:06:03
5.0 / 5
4482
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , دستگاه , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است