سازمان ملل متحد:

تلگرام میزبان بزرگترین بازارهای زیرزمینی در جنوب شرق آسیاست

تلگرام میزبان بزرگترین بازارهای زیرزمینی در جنوب شرق آسیاست به گزارش سیب پال، سازمان ملل متحد روز دوشنبه در گزارشی اعلام نمود شبکه های جنایی قدرتمند در جنوب شرق آسیا به صورت گسترده از پیام رسان تلگرام استفاده می نمایند که تغییری اساسی در شیوه انجام فعالیتهای غیرقانونی در مقیاس بزرگ بوجود آورده است.



به گزارش سیب پال به نقل از ایسنا، در حالی که فرانسه، با استفاده از قانون جدید سخت گیرانه و بدون معادل بین المللی، پاول دوروف، مدیرعامل تلگرام را به علت فراهم کردن بستر فعالیت مجرمانه در این پلت فرم متهم کرده است، گزارش سازمان ملل متحد جدید ترین ادعاهایی است که ضد این اپلیکیشن بحث برانگیز مطرح می شود.

در گزارش «دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد» (UNODC) آمده است: داده های هک شده همچون جزئیات کارت اعتباری، پسورد ها و تاریخچه مرورگر، به شکل آشکار در مقیاس وسیع در تلگرام که کانال های بسیار و بدون نظارت چندانی دارد، خرید و فروش می شود.

بر اساس گزارش سازمان ملل، ابزارهای مورد استفاده برای جرایم سایبری همچون نرم افزارهای جعل عمیق طراحی شده برای کلاهبرداری و بدافزارهای سرقت داده هم به شکل گسترده فروخته می شوند و صرافیهای ارزهای دیجیتال بدون مجوز، خدمات پولشویی فراهم می کنند.

این گزارش به یک آگهی اشاره کرده که می گوید: «ما روزانه سه میلیون یو اس دی تی به سرقت رفته در خارج را جابجا می کنیم».

شواهد قوی از رفتن بازارهای زیرزمینی داده به تلگرام وجود دارد و فروشندگان فعالانه به دنبال عرضه به گروههای جنایت سازمان یافته فراملی مستقر در جنوب شرق آسیا هستند.

جنوب شرق آسیا بعنوان یک قطب اصلی برای صنعت چند میلیارد دلاری که قربانیان را در سراسر دنیا با طرح های کلاهبرداری هدف قرار می دهد، ظاهر شده است. خیلی از آنها سندیکاهای چینی هستند که از مجتمع های مستحکمی فعالیت می نمایند که کارکنانش، کارگران قاچاقی هستند. «دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد» اعلام نمود این صنعت سالانه بین ۲۷.۴ تا ۳۶.۵ میلیارد دلار درآمد دارد.

پاول دوروف بعد از دستگیری در فرانسه، اعلام نمود این اپلیکیشن آدرس آی پی و شماره تلفن کاربران را به مقاماتی که درخواست های قانونی معتبر دارند، خواهد داد. وی همینطور اظهار نمود: این اپلیکیشن بعضی از خصوصیت هایی را که برای فعالیت غیرقانونی مورد سو استفاده قرار گرفته اند حذف خواهد نمود.

بندیکت هافمن، معاون نماینده «دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد» در آسیای جنوب شرق و اقیانوسیه، اظهار داشت: این اپلیکیشن محیط راحتی برای مجرمان دارد. برای مصرف کنندگان، این به معنای آن است که داده های آنها بیشتر از هر زمان دیگری در معرض خطر کلاهبرداری یا سایر فعالیتهای مجرمانه قرار دارند.

در گزارش سازمان ملل آمده است: مقیاس عظیم سودهای گروههای تبهکار در منطقه، آنها را ملزم به نوآوری کرده است. آنها مدلها و فناوری های نوین کسب و کار همچون بدافزار، هوش مصنوعی مولد و جعلی های عمیق را در عملیات خود بکار گرفته اند.

بر اساس گزارش رویترز، «دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد» اعلام نمود بیشتر از ۱۰ عرضه کننده خدمات نرم افزاری عمیق جعلی را شناسایی کرده است که بطور دقیق تر، گروههای خلافکار فعال در کلاهبرداری های سایبری در جنوب شرق آسیا را هدف قرار داده اند.




منبع:

1403/07/16
12:25:10
0.0 / 5
100
تگهای خبر: ابزار , اپلیكیشن , ارز , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است