نکاتی که پیش از ارسال مرسولات باید بدانید

نکاتی که پیش از ارسال مرسولات باید بدانید سیب پال: امروزه نیاز به جابه جایی سریع کالاها و مرسولات بالاتر از گذشته احساس می شود که ارسال بوسیله پست همچون روش های مطمئن و البته آسان برای جابجایی مرسولات شمرده می شود. اما لازم است فرستنده و گیرنده قبل از ارسال و دریافت مرسوله خود، نسبت به نکاتی مانند نشانی، زمان انجام پروسه پستی و سایر موارد آگاهی داشته باشند.


به گزارش سیب پال به نقل از ایسنا، توصیه می شود شهروندان برای ارسال مرسوله حتی المقدور از لفاف های استانداردی که در دفاتر پستی به فروش می رسد استفاده کنند، برای اینکه محل الصاق تمبر و درج نشانی بر روی این لفاف ها مشخص شده است.
بهتر است گوشه سمت راست بالای پاکت را به الصاق تمبر نامه عادی اختصاص دهند. از آنجاکه محل درج نشانی گیرنده، قسمت پایین سمت راست بزرگترین ضلع مرسوله است باید نشانی گیرنده را خوانا و دقیق، همراه با نام شهر/ روستای مورد نظر(در صورت لزوم با ذکر نام استان) و کد پستی گیرنده نوشته شود.
در صورتیکه مقصد مرسوله یک کشور خارجی است؛ نشانی گیرنده باید بعد از ذکر نام کشور مورد نظر و به زبان انگلیسی، فرانسه یا زبان کشور مقصد نوشته شود؛ نشانی مرسولات خارجه می بایست حتما با قلم سیاه در حوزه سفید چاپ شود.
بعد از انجام مراحل اولیه و ارسال مرسوله مورد نظر اگر مرسوله مفقود شد فرستنده می تواند با مراجعه به اداره پست مبدأ سرنوشت مرسوله ثبتی خودرا پیگیری کرده و در صورت مفقودی یا لطمه دیدگی، مطابق مقررات، درخواست جبران خسارت کند.

دلیل برگشت مرسولات چیست؟

بررسی ها حاکی از آنست نشانی و نحوه صحیح نوشتن آن از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ بدین سبب اگر مرسوله پستی برگشت داده می شود می تواند یکی از دلیلهای آن نقص نشانی گیرنده باشد. در حقیقت مرسولات پستی که به دلایلی مانند نقص نشانی گیرنده، عدم مراجعه گیرنده برای دریافت مرسوله ثبتی، نقل مکان گیرنده، شناخته نشدن گیرنده در نشانی مندرج روی مرسوله، فوت گیرنده و مانند آن توزیع نشود؛ به فرستنده عودت داده می شود.

برای تحویل مرسولات ثبتی، پستچی به آدرس گیرنده مراجعه می کند و چنانچه گیرنده بهر دلیلی در نشانی درج روی مرسوله حضور نداشته باشد، پستچی مبادرت به صدور اطلاعیه می کند و به اطلاع گیرنده محترم می رساند در روز و ساعت مشخصی مجدداً جهت تحویل مرسوله اقدام نماید. در صورتیکه در مراجعه بعدی نیز تحویل مرسوله مقدور نشد، پستچی مبادرت به صدور برگ اطلاعیه مجدد کرده و از گیرنده تقاضا می کنمد تا به آدرس مشخص شده اداره پست مراجعه و نسبت دریافت مرسوله خود اقدام نماید. این اطلاعیه ورود در صندوق پستی مکان و یا در هر محل دیگر در دسترس گیرنده، قرار داده می شود.

چه مدت طول می کشد تا یک نامه عادی به مقصد برسد؟


اگر نشانی بطور دقیق، همراه با کد پستی روی پاکت نامه درج شده باشد، زمان تحویل نامه های عادی داخل شهری ۲۴ تا ۴۸ ساعت و بین شهری ۴۸ تا ۷۲ ساعت خواهد بود؛ البته این مدت، به زمان انداختن نامه در صندوق بستگی دارد که ساعت تخلیه صندوق پستی سطح معابر بر روی این صندوق ها درج شده است.

در این بین اگر صاحب مرسوله تمایل به اطلاع از وضعیت مرسوله خودداشته باشد باید برای رهگیری مرسولات ثبتی قبض رسید یا شماره بارکد مرسوله را در اختیار داشته باشد و بعد از آن به آدرس tracking.post.ir مراجعه و با ورود شماره بارکد مرسوله در باکس مربوطه مبادرت به رهگیری مرسولات در تمام مراحل قبول، رهسپاری و توزیع کند. برای اطلاع از روش های پیگیری مرسوله می توانید به این لینک مراجعه کنید.

از بیمه مرطولات پستی چه می دانید؟


بیمه یک اقدام تخصصی است که توسط بیمه گذارها و شرکت های بیمه به انجام می رسد اما شرکت ملی پست حق تعهد جبران خسارت را برمبنای شرح خدمات و SLA که با مشتریان دارند، پرداخت می کند، بدین سبب به آن تعهد جبران خسارت گفته می شود. این تعهد در جایی به کار می رود که به مرسوله خسارتی وارد، مفقود شود یا با تأخیر به دست گیرنده برسد.

بیشتر بخوانید

نحوه دریافت غرامت از پست اعلام شد

بنابراین اگر فرستنده کالا مرسوله ای به ارزش کمتر از دو میلیون تومان به پست تحویل می دهد در این صورت گیرنده می تواند در شرایطی که به مرسوله او صدمه ای وارد شده باشد تا سقف دو میلیون تومان غرامت دریافت کند. اما اگر مرسوله ای که تحویل پست می شود مانند موبایل ارزشی بالاتر از دو میلیون تومان داشته باشد گیرنده یا فرستنده ارزش کالای خودرا اظهار می کند دو دهم درصد از ارزش کالا را به عنوان جبران خسارت دریافت می شود و بعد زمانی که اتفاقی رخ دهد به اندازه جبران خسارتی که عنوان شد پرداخت خواهد شد.

برای پیگیری دریافت بیمه روش های گوناگونی وچود دارد که یکی از آن مراجعه به نزدیک ترین دفتر پستی و ارائه مستندات است و بعد از شرکت ملی پست بعد از بررسی به مدت یک هفته مبلغ را به شهروند پرداخت میکند.



1403/10/29
11:47:34
0.0 / 5
47
تگهای خبر: ارز , بیمه , خدمات , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است