وزیر راه دردیدار با دبیركل اتحادیه بین المللی حمل ونقل جاده ای:
رکورد 20 میلیون تنی ترانزیت از ایران می شکند
سیب پال: وزیر راه و شهرسازی در مسافرت خود به ژنو با دبیرکل اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای دیدار و درباره ی افزایش سهم ایران از جابجایی کالای ترانزیتی در کریدور شمال و جنوب و شرق و غرب گفت و گو کرد.
به گزارش سیب پال به نقل از ایسنا، فرزانه صادق بامداد امروز در دیدار با اومبرتو پرتو دبیرکل اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای اظهار کرد: خوشبختانه اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای (ایرو)، به عنوان نهاد عالی بین المللی در بخش حمل و نقل جاده ای، همکاری نزدیک و صمیمانه ای با وزارت راه و شهرسازی ایران دارد و بی شک افزایش سهم ایران در جابجایی کالای ترانزیتی در کریدور شمال و جنوب و شرق و غرب، با بهره بردن از ابزارهای مترقی ایرو خصوصاً راهکارهای دیجیتال، محقق می شود.
وزیر راه و شهرسازی اشاره کرد: ما در سال ۱۴۰۳ شمسی، به رکورد ترانزیت ۲۰ میلیون تن کالای ترانزیتی از ایران دست می یابیم و این موضوع، ضرورت ارتباط قوی تر با ایرو را نشان میدهد.
صادق ضمن بیان فرصت های همکاری در عرصه حمل و نقل بین المللی اشاره کرد: تبادل اطلاعات تجاری و قوانین حمل و نقلی بین کشورهای عضو کنوانسیون تیر برای تقویت تجارت ضروریست و امیدوار هستم با تسهیل گری ایرو غائی سازی موضوع ایمنی کارشناسان حمل و نقل جاده ای و امکان تعامل با صندوق ایمنی جاده ای تسریع شود.
ظرف ۲ هفته آتی ریاست دوره ای کمیسیون بین دولتی تراسیکا را به عهده می گیرد
وزیر راه و شهرسازی با بیان این که ایران ظرف دو هفته آتی ریاست دوره ای کمیسیون بین دولتی تراسیکا را به عهده می گیرد، اظهار داشت: درحال سازماندهی برای برگزاری اجلاس وزرای کمیسیون بین دولتی تراسیکا هستیم و امیدواریم این جلسه فرصت های کم نظیری برای بسط تعاملات منطقه ای و تقویت نظام تیر فراهم آورد.
دبیرکل ایرو در این جلسه با اعلان اینکه انتخاب وزیر زن برای حوزه ی حمل و نقل جمهوری اسلامی ایران الهام بخش حوزه حمل و نقل در جهان است و انگیزه بخش حضور زنان در صنعت حمل و نقل می شود که تابحال در جهان از ۱۰ درصد فراتر نرفته است.
وی با تایید نظر وزیر راه و شهرسازی درباب ضرورت تحقق صلح در منطقه با ابزار حمل و نقل اشاره کرد: تجارت بوسیله حمل و نقل جاده ای ابزار تحقق صلح و ثبات در جهان است.
وی همین طور اظهار داشت: ایران رهبر و پیشتاز اجرای کنوانسیون تیر در منطقه است و شرکتها و فعالان حمل و نقل جاده ای در ایران ده ها سال دانش و تجربه در حوزه حمل و نقل جاده ای با بهره گیری از کنوانسیون تیر در اختیار دارند و همکاری ایران در توسعه ترانزیت منطقه بوسیله پیاده سازی این کنوانسیون در همه کشورهای منطقه و همسایه ایران می تواند بسیار موثر باشد.
لازم به ذکر است؛ کنوانسیون تیر، کنوانسیونی است که بمنظور حمل درب به درب و بدون توقف کالا با بهره گیری از حمل و نقل جاده ای از مبدا تا مقصد عمل می کند.
منبع: سیب پال
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب