رقابت شبکه های جهانی کلاهبرداری آنلاین با تجارت مواد مخدر
سیب پال: به گزارش سیب پال، مجله اقتصادی اکونومیست نوشت: شبکه وسیعی از عملیات کلاهبرداری آنلاین به سطحی از مقیاس و پیچیدگی رسیده است که حالا با تجارت غیرقانونی مواد مخدر رقابت می کند.
به گزارش سیب پال به نقل از خبرگزاری ایرنا از مرکز ملی مبادلات مالی، صنعت کلاهبرداری با سرعت نگران کننده ای درحال گسترش است. در سنگاپور، کلاهبرداری به بیشترین جرم گزارش شده تبدیل گشته است.
سازمان ملل تخمین زد که نزدیک به ۲۵۰ هزار نفر در کامبوج و میانمار در سال ۲۰۲۳ میلادی درگیر عملیات کلاهبرداری بودن.
درحالی که اکونومیست به تخمین های دیگری اشاره می کند که نشان داده است حدود ۱.۵ میلیون نفر در سراسر دنیا در این بخش مشارکت دارند.
برخلاف کارتل های سنتی مواد مخدر، شبکه های کلاهبرداری به روشی غیرمتمرکز عمل می کنند و گروههای مجرم در زمینه های مختلفی مانند شناسایی قربانیان، مربی گری سرمایه گذاری و پولشویی با ارزهای دیجیتال متخصص هستند.
در خیلی از این شبکه ها، کارگران قاچاق شده با تهدید وادار به فعالیتهای کلاهبرداری می شوند.
در بعضی مناطق، کلاهبرداری عمیقاً در اقتصاد جا افتاده است. کامبوج، لائوس و میانمار همچون کشورهایی هستند که جرایم سایبری در آنها منبع درآمد قابل توجهی دارد.
این گزارش همینطور تاکید می کند که چگونه پیشرفت های فناوری، مبارزه با کلاهبرداری را سخت تر می کند.
مجرمان از بدافزارهای پیشرفته برای استخراج داده های حساس، هوش مصنوعی عمیق برای جعل هویت افراد مورد اعتماد و ارزهای دیجیتال برای جابه جایی وجوه غیرقانونی، بدون شناسایی استفاده می نمایند.
در هنگ کنگ، یکی از کارمندان شرکت مهندسی Arup بعد از فریب دادن با یک ویدیوی دیپ فیک که همکارانش همچون رئیس امور مالی شرکت را نشان می داد، ۲۵ میلیون دلار انتقال داد.
مشابه آن، شارلوت آستین ملکه زیبایی تایلند، قربانی کلاهبرداری با کمک هوش مصنوعی شد و ۱۱۸ هزار دلار از دست داد.
اکونومیست بر مبارزه ای که دولت ها برای همگام شدن با این تهدیدات درحال تحول با آن روبرو هستند، تاکید می کند.
این نشریه ضمن اشاره به این که برای مبارزه با کلاهبرداران، مقامات باید شبکه هایی را ایجاد کنند، می افزاید: سازمان های مجری قانون منابع قابل توجهی را برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر تخصیص می دهند، درحالی که کلاهبرداری را صرفا یک مزاحم تلقی می کنند و قربانیان را ساده لوح می دانند.
اکونومیست پیشنهاد می دهد که مقامات با بانک ها، صرافیهای ارزهای دیجیتال، عرضه دهندگان خدمات اینترنتی، شرکتهای مخابراتی، پلت فرم های شبکه های اجتماعی و شرکتهای تجارت الکترونیک همکاری کنند تا پاسخی مؤثر در مقابل شبکه های کلاهبرداری عرضه کنند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب