تولید بالاتر از ۱۸ میلیون قطعه لارو ماهی در مراکز تکثیر شیلات خوزستان
به گزارش سیب پال، خوزستان مدیر کل شیلات خوزستان اظهار داشت: در امتداد تحقق اهداف توسعه ای و پایداری منابع آبی، از شروع فصل تکثیر ماهیان گرمابی در خوزستان تاکنون، بالاتر از 18 میلیون قطعه لارو ماهیان بومی و کپورماهیان در مرکز بازسازی و صیانت از ذخایر ژنتیکی ماهیان بومی و گرمابی شهید ملکی اهواز و مرکز توسعه ماهیان بومی سوسنگرد تولید شد.
مرتضی سوری در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: فصل تکثیر ماهیان بومی و کپورماهیان از اواخر اسفندماه و شروع فصل بهار و با فراهم شدن شرایط طبیعی در مراکز تکثیر آبزیان استان رسما شروع شد.
وی اضافه کرد: این عملیات با تلاش شبانه روزی کارشناسان مجرب و متخصصان این مراکز و با بهره بردن از ظرفیتهای علمی و فنی موجود، در امتداد بازسازی ذخایر آبزیان بومی و پشتیبانی از آبزی پروری در منطقه در حال انجام می باشد.
سوری اضافه کرد: تولید لاروهای با کیفیت خصوصاً از گونه های بومی و اقتصادی با ارزش (بنی، شیربت، گطان، برزم و عنزه) و کپور معمولی، آمور، فیتوفاگ و بیگ هد ضمن تامین نیاز بهره برداران، نقش موثری در حفظ تنوع زیستی، امنیت غذایی و پایداری اکوسیستم های آبی خواهد داشت.
سوری بیان کرد: امید است با ادامه این روند و ارتقاء زیرساخت های فنی، شاهد افزایش ظرفیت تولید و نقش آفرینی بیشتر این مراکز در توسعه پایدار آبزی پروری در استان خوزستان باشیم.
منبع: sibpal.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب