تغییرات قیمت خوراکی ها در بهمن ماه
سیب پال: گزارش رسمی نشان میدهد که در فاصله دی تا بهمن ماه امسال افزایش قیمت تا 18.2 درصدی برای اقلام خوراکی ثبت شده است، در این بین برخی اقلام کاهش قیمت داشته اند.
به گزارش سیب پال به نقل از ایسنا، مرکز آمار ایران گزارشی از تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور در بهمن ماه امسال منتشر نمود.
در گروه نان و غلات، اقلام "برنج ایرانی درجه یک" با ۱۸، ۲ درصد، "برنج خارجی درجه یک" با ۵.۸ درصد و "شیرینی خشک" با ۴.۰ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آنها نیز اقلام "گوشت گوسفند" با ۵، ۳ درصد، "گوشت گاو یا گوساله" با ۲.۶ درصد و "ماهی قزل آلا" با ۱.۱ درصد بیشترین بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کره پاستوریزه (کره حیوانی)" با ۱، ۷ درصد، "شیرخشک" با ۱.۲ درصد بوده است. همین طور در این گروه "تخم مرغ ماشینی" با ۳.۸- درصد، "روغن مایع" و "روغن نباتی جامد" با ۱.۰- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند. در گروه میوه و خشکبار نیز بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "موز" با ۱۲، ۰ درصد، "هندوانه" با ۸.۱ درصد و "لیموترش" با ۶.۳ درصد است.
در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب زمینی" با ۲۶، ۱ درصد، "بادمجان" با ۱۹.۲ درصد و "کدو سبز" با ۱۸.۰ درصد می باشد. همین طور در این گروه "هویج فرنگی" با ۱.۱- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
در گروه قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "قند" با ۷، ۳ درصد، "شکر" با ۶.۲ درصد و "سس گوجه فرنگی" با ۳.۴ درصد است.
منبع: سیب پال
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب